Apartmanjaink sokkal egyszerűbb szálláshelyet biztosítanak egy szállodával szemben, úgy elégítik ki az ember összes igényét, hogy nem kész megoldásokat kínálnak, hanem lehetőségeket. Például egy apartmanban van lehetőség külön igény szerinti főzésre, vagy akár kerti sütögetésre. Az emberek többsége a megfizethetőséget választja egy apartman szolgáltatásaival, egy szállodáéval szemben. Apartmanházunk 5 darab ****-os apartmanból áll, Balatonföldvár frekventált helyén mindössze 250 méterre a Balaton partjától.

Teljesen új, modern környezet mindenki számára!  Az Evi Apartman apartmanház 2 db 4 fős és 3 db 6 fős apartmannal várja a kikapcsolódni vágyókat. Az apartmanok saját erkéllyel, terasszal rendelkeznek, ahol vendégeink akár a szabad ég alatt élvezhetik a balatonföldvári estéket. Apartmanjaink teljesen fel vannak szerelve, található többek között minden apartmanban nagyméretű televízió, kávéfőző, hűtő/fagyasztó, mosogatógép, tányérok, edények, evőeszközök, mennyezeti légkondicionáló minden szobában, illetve ingyenesen használható wifi az apartmanház teljes területen. Az udvaron szabadtéri medence is igénybe vehető!

Apartmanjainkba a legkorábbi érkezés lehetősége 14.00, a szobák elhagyásának időpontja 10.00.

Ha azonos napokon történik a vendégek távozása és az új vendégek érkezése, kapacitás hiányában előfordulhat, hogy 14.00 után tudjuk átadni az apartmanokat. Köszönjük megértésüket!

Evi Apartman Balatonföldvár

Cím: 8623 Balatonföldvár, Kemping utca 11.
Foglalás: +36 30 338 0244 ; +36 70 775 7877